Malou Nete Monaire - Exclusive Business Consulting - Uddannelse - Lederuddannet hos Rikke Hertz

Uddannelse: Connected Leadership – Lev dit potentiale, privat og professionelt.

Uddannelsesstart primo 2019

For mere info om indhold, datoer og pris skriv til: info@monaire.dk

Reference – Body Mind Academy, Mette & Peter Junker

Vi kan på det varmeste anbefale exclusive business consulting hos Malou Nete Monaire.

Vi havde brug for at genfinde fokus og stod overfor nogle store beslutninger i forhold til hvilken retning vores virksomhed skulle tage – og med Nete´s skarpe iagttagelser, indfølen og store overblik, blev det som virkede tungt, og til tider uoverskueligt, let at gå til.

Sammen med hende, har vi fået ny power og glæde samt skabt et overblik, der har været afgørende for, at vi har kunnet tage os selv og vores virksomhed videre til næste stadie.

Mette & Peter Junker – stiftere og partnere – Body Mind Academy

Reference – Projektleder, Tina Schjerling

Jeg har igennem flere år fået rådgivning af Nete, når jeg stod over for særlig komplekse eller svære problemstillinger i mit professionelle virke. Hver eneste gang har jeg fået fuld værdi for pengene!

Hun formår altid – på ultra kort tid – at skære lige ind til essensen af problemstillingen og give klare og kontante råd og vejledninger. Jeg forundres igen og igen over den evne hun har til at ramme plet, når hun ikke på forhånd kender emnet eller problemstillingen. Nete har nogle helt særlige evner til at se klart, skære ind til benet og se løsninger som holder.

Når jeg har haft en session med Nete står det både klart for mig hvad jeg skal lære af den givne situation og hvad jeg konkret skal gøre for at løse den.

Jeg vil varmt anbefale rådgivning af Nete til alle, som har brug for hjælp til at løse komplekse problemstillinger.

Projektleder, Tina Schjerling

Reference – CEO, A.N., Charlottenlund

Overblik, ekstremt præcise intuitive og clairvoyante evner, solid erfaring med erhvervslivet, en bred vifte af akademiske kompetencer, en velassorteret værktøjskasse og en særdeles veludviklet professionalisme – er kendetegnende for Malou Nete Monaire.

Jeg er en tilbagevendende kunde der bruger hendes kompetencer og evner til blandt andet forenkling af sager, projekter og arbejdsgange. Ligesom jeg bruger hende som sparringspartner til alt fra idé og konceptudvikling, til afvikling af initiativer i organisationen. Hun formår at forenkle, effektivisere, strukturere, kortlægge, inspirere til og skabe tydelige billeder af konkrete handlingsforslag af mulige næste steps jeg med fordel kan tage – både professionelt, men også på det personlige plan.

Uanset om du er virksomhed eller privatkunde – kan jeg kun medgive Malou mine varmeste anbefalinger til at hjælpe dig med forandringsprocesser og vækst og se fremtidige potentialer i din virksomhed og i dit liv.

CEO, A.N., Charlottenlund

Reference – A. Goldschmidt

Jeg var så heldig at få hjælp af den skønne og hjertevarme Malou. Malou er et af de mest oprigtige mennesker, jeg har mødt! Og både intuitivt og værktøjsmæssigt SÅ dygtig.

Hun er en meget dygtig spirituel vejleder og clavoriant på den måde, at den information, man får, har relevans langt ud i fremtiden – helt ned i “små” detaljer, som bliver ved med at “dukke op” lang tid efter besøg hos hende.

Derfor er der også stor klarhed om, hvilke informationer universet mener, man skal have, så det er ikke bare føles som “tilfældig” information men derimod den “rigtige” information, og de muligheder og potentialer der er for en her og nu.

Klart, præcist. operationelt og med til at støtte mig i at se muligheder. TAK!

A. Goldschmidt