Malou Nete Monaire - Exclusive Business Consulting. Spirituel vejleder. Alternativ rådgivning. Lederuddannet hos Rikke Hertz.

En VækstSession tager udgangspunkt i netop dig, din virksomhed og dit liv

Det er en stærk og alternativ metode for dig, til at finde de rigtige strategier og se dine muligheder og potentialer – professionelt og/eller privat.

Igennem en session kortlægges dine behov, ønsker, udfordringer, mål og drømme. Både den organisatoriske- , den erfaringsmæssige-, den akademiske- og den intuitive- værktøjskasse anvendes til at skabe fremdrift, på de områder du har i fokus.

Sammen planlægger vi et forløb og en plan til vækst og forandring.

1 session á 50 min = 1500 kr.

1 session a´90 min = 2500 kr.

Sessioner udbydes via telefon, eller fysisk i København, samt Nordsjælland – Hornbæk.

Mange kunder/virksomheder vælger at indgå i et forløb, fremfor en enkeltstående session. Et forløb giver mulighed for løbende opfølgning af de forandringer der arbejdes med professionelt eller privat, samt implementeringen af disse. Se mere under forløb

Reference – Sofia Vinzent Jacobsen

Malou Nete Monaire er en af de skarpeste clairvoyante, jeg kender.

Hendes dybde, rummelighed og effektivitet som rådgiver er yderst unik. Noget af det der gør Malou særlig dygtig til sit arbejde, er at hun formår at stille sig fuldkommen til rådighed som en utrolig klar og tydelig kanal for mig som klient. Samtidig har Malou begge ben solidt planet på jorden, hvilket gør hende yderst skarp som rådgiver på vejen til at manifestere mine drømme og ønsker, både virksomhedsmæssigt og personligt.

Den varme og kærlighed, som Malou er med sit blotte væsen, gør at alle som sidder i stolen hos hendes oplever deres barrierer falde bort, og det gør det muligt for mig som klient at komme i kontakt med de aller dybeste lag i mig – der hvor alle ”skattene” ligger gemt.

Malou Nete Monaire er i mine øjne en af Danmarks dygtigste clairvoyante rådgivere, både til professionelt såvel som privat.

Sofia Vinzent Jacobsen, Nordsjælland

Reference – Projektleder, Tina Schjerling

Jeg har igennem flere år fået rådgivning af Nete, når jeg stod over for særlig komplekse eller svære problemstillinger i mit professionelle virke. Hver eneste gang har jeg fået fuld værdi for pengene!

Hun formår altid – på ultra kort tid – at skære lige ind til essensen af problemstillingen og give klare og kontante råd og vejledninger. Jeg forundres igen og igen over den evne hun har til at ramme plet, når hun ikke på forhånd kender emnet eller problemstillingen. Nete har nogle helt særlige evner til at se klart, skære ind til benet og se løsninger som holder.

Når jeg har haft en session med Nete står det både klart for mig hvad jeg skal lære af den givne situation og hvad jeg konkret skal gøre for at løse den.

Jeg vil varmt anbefale rådgivning af Nete til alle, som har brug for hjælp til at løse komplekse problemstillinger.

Projektleder, Tina Schjerling

Reference – Senior Manager, T. Bang

I have used Malou Nete Monaire on many occasions when I needed guidance for personal and professional growth. She always creates a safe and loving space where it is easy to confront any beliefs that is not serving you anymore and challenge your fears associated with changing your beliefs.

Malou is wise and intuitive and she is able to describe so many things in detail which is very helpful in your reflection process. It lets her and her clients get to the heart of the current situation and rapidly transforms the situation supported by strong ideas and action plans.

I highly recommend Malou for your personal and professional growth!

T. Bang, Senior Manager, National Health Service, London 

Reference – Body Mind Academy, Mette & Peter Junker

Vi kan på det varmeste anbefale exclusive business consulting hos Malou Nete Monaire.

Vi havde brug for at genfinde fokus og stod overfor nogle store beslutninger i forhold til hvilken retning vores virksomhed skulle tage – og med Nete´s skarpe iagttagelser, indfølen og store overblik, blev det som virkede tungt, og til tider uoverskueligt, let at gå til.

Sammen med hende, har vi fået ny power og glæde samt skabt et overblik, der har været afgørende for, at vi har kunnet tage os selv og vores virksomhed videre til næste stadie.

Mette & Peter Junker – stiftere og partnere – Body Mind Academy