Malou-Nete-Monaire-Exclusive-Business-Consulting-til-alternativ-raadgivning-lederuddannet-hos-rikke-hertz-Koebenhavns-Kommune
Malou-Nete-Monaire-Exclusive-Business-Consulting-til-alternativ-raadgivning-lederuddannet-hos-rikke-hertz-Dansk-Sygepleje-Raad
Malou-Nete-Monaire-Exclusive-Business-Consulting-til-alternativ-raadgivning-lederuddannet-hos-rikke-hertz-Body-Mind-Academy
Malou-Nete-Monaire-Exclusive-Business-Consulting-til-alternativ-raadgivning-lederuddannet-hos-rikke-hertz-Oticon
Malou-Nete-Monaire-Exclusive-Business-Consulting-til-alternativ-raadgivning-lederuddannet-hos-rikke-hertz-Fritz-Hansen
Malou-Nete-Monaire-Exclusive-Business-Consulting-til-alternativ-raadgivning-lederuddannet-hos-rikke-hertz-HOFOR
Malou-Nete-Monaire-Exclusive-Business-Consulting-til-alternativ-coach-vejleder-lederuddannet-hos-rikke-hertz-Danske-medier
Malou-Nete-Monaire-Exclusive-Business-Consulting-til-alternativ-coach-vejleder-lederuddannet-hos-rikke-hertz-Boligkontor-Danmark
Malou Nete Monaire - Exclusive Business Consulting. Alternativ rådgivning. Clairvoyance. Clairvoyant. Kunder - Freelance Gruppen.
Malou Nete Monaire - Exclusive Business Consulting. Alternativ rådgivning. Clairvoyance. Clairvoyant. Kunder - RUC.
Malou Nete Monaire - Exclusive Business Consulting. Alternativ rådgivning. Clairvoyance. Clairvoyant. Kunder - NHS.

Reference – A. Goldschmidt

Jeg var så heldig at få hjælp af den skønne og hjertevarme Malou. Malou er et af de mest oprigtige mennesker, jeg har mødt! Og både intuitivt og værktøjsmæssigt SÅ dygtig.

Hun er en meget dygtig spirituel vejleder og clavoriant på den måde, at den information, man får, har relevans langt ud i fremtiden – helt ned i “små” detaljer, som bliver ved med at “dukke op” lang tid efter besøg hos hende.

Derfor er der også stor klarhed om, hvilke informationer universet mener, man skal have, så det er ikke bare føles som “tilfældig” information men derimod den “rigtige” information, og de muligheder og potentialer der er for en her og nu.

Klart, præcist. operationelt og med til at støtte mig i at se muligheder. TAK!

A. Goldschmidt

Reference – Body Mind Academy, Mette & Peter Junker

Vi kan på det varmeste anbefale exclusive business consulting hos Malou Nete Monaire.

Vi havde brug for at genfinde fokus og stod overfor nogle store beslutninger i forhold til hvilken retning vores virksomhed skulle tage – og med Nete´s skarpe iagttagelser, indfølen og store overblik, blev det som virkede tungt, og til tider uoverskueligt, let at gå til.

Sammen med hende, har vi fået ny power og glæde samt skabt et overblik, der har været afgørende for, at vi har kunnet tage os selv og vores virksomhed videre til næste stadie.

Mette & Peter Junker – stiftere og partnere – Body Mind Academy

Reference – Senior Manager, T. Bang

I have used Malou Nete Monaire on many occasions when I needed guidance for personal and professional growth. She always creates a safe and loving space where it is easy to confront any beliefs that is not serving you anymore and challenge your fears associated with changing your beliefs.

Malou is wise and intuitive and she is able to describe so many things in detail which is very helpful in your reflection process. It lets her and her clients get to the heart of the current situation and rapidly transforms the situation supported by strong ideas and action plans.

I highly recommend Malou for your personal and professional growth!

T. Bang, Senior Manager, National Health Service, London 

Reference – Projektleder, Tina Schjerling

Jeg har igennem flere år fået rådgivning af Nete, når jeg stod over for særlig komplekse eller svære problemstillinger i mit professionelle virke. Hver eneste gang har jeg fået fuld værdi for pengene!

Hun formår altid – på ultra kort tid – at skære lige ind til essensen af problemstillingen og give klare og kontante råd og vejledninger. Jeg forundres igen og igen over den evne hun har til at ramme plet, når hun ikke på forhånd kender emnet eller problemstillingen. Nete har nogle helt særlige evner til at se klart, skære ind til benet og se løsninger som holder.

Når jeg har haft en session med Nete står det både klart for mig hvad jeg skal lære af den givne situation og hvad jeg konkret skal gøre for at løse den.

Jeg vil varmt anbefale rådgivning af Nete til alle, som har brug for hjælp til at løse komplekse problemstillinger.

Projektleder, Tina Schjerling

Reference – Sofia Vinzent Jacobsen

Malou Nete Monaire er en af de skarpeste clairvoyante, jeg kender.

Hendes dybde, rummelighed og effektivitet som rådgiver er yderst unik. Noget af det der gør Malou særlig dygtig til sit arbejde, er at hun formår at stille sig fuldkommen til rådighed som en utrolig klar og tydelig kanal for mig som klient. Samtidig har Malou begge ben solidt planet på jorden, hvilket gør hende yderst skarp som rådgiver på vejen til at manifestere mine drømme og ønsker, både virksomhedsmæssigt og personligt.

Den varme og kærlighed, som Malou er med sit blotte væsen, gør at alle som sidder i stolen hos hendes oplever deres barrierer falde bort, og det gør det muligt for mig som klient at komme i kontakt med de aller dybeste lag i mig – der hvor alle ”skattene” ligger gemt.

Malou Nete Monaire er i mine øjne en af Danmarks dygtigste clairvoyante rådgivere, både til professionelt såvel som privat.

Sofia Vinzent Jacobsen, Nordsjælland

Reference – Sophia Carolina Carena

Er I gået i stå eller går I i cirkler? Har I brug for et nyt perspektiv på en udfordring i den daglige drift eller et klart blik og input til den strategiske udvikling?

Malou Nete Monaire er et af de mennesker, der med sin både strukturerede akademiske og indfølende intuitive tilgang har tilført værdi og motiveret til fremdrift, hver eneste gang jeg har rådført mig med hende – både for så vidt angår mit arbejdsliv og mit privatliv.

Exclusive Business Consulting er fokuseret på forretningen, men tit udspringer problemerne fra privatsfæren. Det har Malou Nete Monaire blik – og råd – for.

Mine varmeste anbefalinger ift. udvikling af både forretning og privatliv.

Sophia Carolina Carena, cand.scient.pol., numerolog, Klampenborg

Reference – Selvstændig, Christel Wolff

Hos Malou Nete Monaire var jeg i trygge hænder og kunne slappe af og var tryg ved at hun ville mig det godt.

I sessionen strømmede gaverne ind. Nogle gaver var dejligt praktiske, andre var mere gode leveregler og i sådan en mængde, at det tog mig lidt tid om at få åbnet for alle pakkerne, men de sidder i baghovedet og giver mig kærlige skub.

Synes så meget er faldet på plads, måden jeg tager mig selv alvorligt og måden jeg med kærlighed kan se mine omgivelser og være i processen.

Den største gave er dog den følelse af stor kærlighed og troen på udvikling og fremtid, som Malou medgav mig i sessionen.

De varmeste anbefalinger og tak!

Selvstændig, Christel Wolff

Reference – CEO, A.N., Charlottenlund

Overblik, ekstremt præcise intuitive og clairvoyante evner, solid erfaring med erhvervslivet, en bred vifte af akademiske kompetencer, en velassorteret værktøjskasse og en særdeles veludviklet professionalisme – er kendetegnende for Malou Nete Monaire.

Jeg er en tilbagevendende kunde der bruger hendes kompetencer og evner til blandt andet forenkling af sager, projekter og arbejdsgange. Ligesom jeg bruger hende som sparringspartner til alt fra idé og konceptudvikling, til afvikling af initiativer i organisationen. Hun formår at forenkle, effektivisere, strukturere, kortlægge, inspirere til og skabe tydelige billeder af konkrete handlingsforslag af mulige næste steps jeg med fordel kan tage – både professionelt, men også på det personlige plan.

Uanset om du er virksomhed eller privatkunde – kan jeg kun medgive Malou mine varmeste anbefalinger til at hjælpe dig med forandringsprocesser og vækst og se fremtidige potentialer i din virksomhed og i dit liv.

CEO, A.N., Charlottenlund

Reference – Motivator, Louise Nørlund

Malou Nete Monaire er en boblende, professionel og yderst inspirerende personlighed.

Jeg konsulterede hende via min forretning og hun havde nye inspirerende indsigter som jeg har brugt til at løfte frekvensen og bryde rammerne for mine egne begrænsninger.

Jeg kan varmt anbefale Malous arbejde og overvejer selv et længere forløb i hendes kyndige hænder.

Motivator, Louise Nørlund