The Dragonfly will bring transformation into your life.

Malou Nete Monaire - Exclusive Business Consulting. Alternativ rådgivning. Lederuddannet hos Rikke Hertz. Dragonfly.

“The Dragonfly comes to you as a guide of wisdom. It challenges old habits and concepts. The Dragonfly teaches you to live each moment to the fullest and tells you that there is more to life than what you can see. It is a symbol of joy and new light and reminds you to live out your dreams and desires. The Dragonfly will bring transformation into your life and is a symbol of changes needed in order for you to reach your full potential”

Malou Nete Storm har mere end 18 års organisatorisk erfaring med innovation, rådgivning og sparring. Hun har en stærk profil som foredragsholder, projektleder, proces- og chefkonsulent

Malou Nete Storm arbejder hjemmevant i større og mindre virksomheder og er vant til at navigere blandt topledere, ledere og medarbejdere i private, offentlige og politiske organisationer. Malou Storm er blandt andet uddannet Master in Public Quality and Management, projektleder, systemisk konsulent og coach og har en Master i Personlig effektivitet. Hun er ligeledes Advanced THETA healer og er spirituelt lederuddannet ved Rikke Hertz.

I potentiale udvikling, anvender Malou Nete Storm hendes mangeårige organisatoriske erfaring og hendes omfattende uddannelsesmæssige baggrund – både i form af akademiske redskaber og ligeledes ved brug af hendes stærke intuitive evner.

Arbejdsopgaverne er hyppigt foredrag, innovation og udvikling af koncepter, karriererådgivning og forenkling af arbejdsgange. En naturlig del af opgaveporteføljen er ligeledes projektledelse, kommunikation, kvalitetsledelse samt implementerings- og forandringsledelse.  Hun holder foredrag, workshops og udviklingsforløb i innovation, fremtidens ledelse, effektivitet, vækst og forandringer. Malou udfordrer vaner, koncepter og måder at være i livet på og hjælper med at se nye veje og muligheder. Hun rådgiver og guider erhvervslivet og privatpersoner til vækst og forandringer og til at leve drømme og passioner, så de kan nå deres fulde potentiale.

Reference – Body Mind Academy, Mette & Peter Junker

Vi kan på det varmeste anbefale exclusive business consulting hos Malou Nete Monaire.

Vi havde brug for at genfinde fokus og stod overfor nogle store beslutninger i forhold til hvilken retning vores virksomhed skulle tage – og med Nete´s skarpe iagttagelser, indfølen og store overblik, blev det som virkede tungt, og til tider uoverskueligt, let at gå til.

Sammen med hende, har vi fået ny power og glæde samt skabt et overblik, der har været afgørende for, at vi har kunnet tage os selv og vores virksomhed videre til næste stadie.

Mette & Peter Junker – stiftere og partnere – Body Mind Academy

Reference – Motivator, Louise Nørlund

Malou Nete Monaire er en boblende, professionel og yderst inspirerende personlighed.

Jeg konsulterede hende via min forretning og hun havde nye inspirerende indsigter som jeg har brugt til at løfte frekvensen og bryde rammerne for mine egne begrænsninger.

Jeg kan varmt anbefale Malous arbejde og overvejer selv et længere forløb i hendes kyndige hænder.

Motivator, Louise Nørlund

Reference – Projektleder, Tina Schjerling

Jeg har igennem flere år fået rådgivning af Nete, når jeg stod over for særlig komplekse eller svære problemstillinger i mit professionelle virke. Hver eneste gang har jeg fået fuld værdi for pengene!

Hun formår altid – på ultra kort tid – at skære lige ind til essensen af problemstillingen og give klare og kontante råd og vejledninger. Jeg forundres igen og igen over den evne hun har til at ramme plet, når hun ikke på forhånd kender emnet eller problemstillingen. Nete har nogle helt særlige evner til at se klart, skære ind til benet og se løsninger som holder.

Når jeg har haft en session med Nete står det både klart for mig hvad jeg skal lære af den givne situation og hvad jeg konkret skal gøre for at løse den.

Jeg vil varmt anbefale rådgivning af Nete til alle, som har brug for hjælp til at løse komplekse problemstillinger.

Projektleder, Tina Schjerling

Reference – CEO, A.N., Charlottenlund

Overblik, ekstremt præcise intuitive og clairvoyante evner, solid erfaring med erhvervslivet, en bred vifte af akademiske kompetencer, en velassorteret værktøjskasse og en særdeles veludviklet professionalisme – er kendetegnende for Malou Nete Monaire.

Jeg er en tilbagevendende kunde der bruger hendes kompetencer og evner til blandt andet forenkling af sager, projekter og arbejdsgange. Ligesom jeg bruger hende som sparringspartner til alt fra idé og konceptudvikling, til afvikling af initiativer i organisationen. Hun formår at forenkle, effektivisere, strukturere, kortlægge, inspirere til og skabe tydelige billeder af konkrete handlingsforslag af mulige næste steps jeg med fordel kan tage – både professionelt, men også på det personlige plan.

Uanset om du er virksomhed eller privatkunde – kan jeg kun medgive Malou mine varmeste anbefalinger til at hjælpe dig med forandringsprocesser og vækst og se fremtidige potentialer i din virksomhed og i dit liv.

CEO, A.N., Charlottenlund