Skriv til mig her

Malou Nete Monaire - Exclusive Business Consulting. Kontakt. Alternativ rådgivning. Lederuddannet hos Rikke Hertz.

Malou Nete Storm
København/Hornbæk

Reference – Projektleder, Tina Schjerling

Jeg har igennem flere år fået rådgivning af Nete, når jeg stod over for særlig komplekse eller svære problemstillinger i mit professionelle virke. Hver eneste gang har jeg fået fuld værdi for pengene!

Hun formår altid – på ultra kort tid – at skære lige ind til essensen af problemstillingen og give klare og kontante råd og vejledninger. Jeg forundres igen og igen over den evne hun har til at ramme plet, når hun ikke på forhånd kender emnet eller problemstillingen. Nete har nogle helt særlige evner til at se klart, skære ind til benet og se løsninger som holder.

Når jeg har haft en session med Nete står det både klart for mig hvad jeg skal lære af den givne situation og hvad jeg konkret skal gøre for at løse den.

Jeg vil varmt anbefale rådgivning af Nete til alle, som har brug for hjælp til at løse komplekse problemstillinger.

Projektleder, Tina Schjerling

Reference – Senior Manager, T. Bang

I have used Malou Nete Monaire on many occasions when I needed guidance for personal and professional growth. She always creates a safe and loving space where it is easy to confront any beliefs that is not serving you anymore and challenge your fears associated with changing your beliefs.

Malou is wise and intuitive and she is able to describe so many things in detail which is very helpful in your reflection process. It lets her and her clients get to the heart of the current situation and rapidly transforms the situation supported by strong ideas and action plans.

I highly recommend Malou for your personal and professional growth!

T. Bang, Senior Manager, National Health Service, London 

Reference – A. Goldschmidt

Jeg var så heldig at få hjælp af den skønne og hjertevarme Malou. Malou er et af de mest oprigtige mennesker, jeg har mødt! Og både intuitivt og værktøjsmæssigt SÅ dygtig.

Hun er en meget dygtig spirituel vejleder og clavoriant på den måde, at den information, man får, har relevans langt ud i fremtiden – helt ned i “små” detaljer, som bliver ved med at “dukke op” lang tid efter besøg hos hende.

Derfor er der også stor klarhed om, hvilke informationer universet mener, man skal have, så det er ikke bare føles som “tilfældig” information men derimod den “rigtige” information, og de muligheder og potentialer der er for en her og nu.

Klart, præcist. operationelt og med til at støtte mig i at se muligheder. TAK!

A. Goldschmidt

Reference – Motivator, Louise Nørlund

Malou Nete Monaire er en boblende, professionel og yderst inspirerende personlighed.

Jeg konsulterede hende via min forretning og hun havde nye inspirerende indsigter som jeg har brugt til at løfte frekvensen og bryde rammerne for mine egne begrænsninger.

Jeg kan varmt anbefale Malous arbejde og overvejer selv et længere forløb i hendes kyndige hænder.

Motivator, Louise Nørlund