Malou Nete Monaire - Exclusive Business Consulting. Clairvoyant vejleder. Alternativ rådgivning. Lederuddannet hos Rikke Hertz.

Et forløb er en styrke til forandring og vækst

Et 1:1 forløb består typisk á 3 sessioner.

Det er en stærk og alternativ metode for dig, til at finde de rigtige strategier og se dine muligheder og potentialer – professionelt og/eller privat.

Igennem et forløb går vi spadestikket dybere i kortlægning af dine behov, ønsker, udfordringer, mål og drømme. Både den organisatoriske- , den erfaringsmæssige-, den akademiske- og den intuitive- værktøjskasse anvendes til at skabe fremdrift, på de områder du har i fokus.

Sammen lægger vi en plan til vækst og forandring.

Den kontinuerlige opfølgning i et forløb, med mulighed for at følge processen og forandringerne, giver skærpet fokus, fremmer vækst og implementering og styrker de forandringer der arbejdes med – professionelt eller privat.

3 sessioner á 90 minutters varighed

+

individuelle øvelser mellem sessionerne

7500 kr.

Jeg har solid erfaring med at skræddersy forløb for virksomheder. For pris og nærmere info, venligst kontakt mig her

Reference – CEO, A.N., Charlottenlund

Overblik, ekstremt præcise intuitive og clairvoyante evner, solid erfaring med erhvervslivet, en bred vifte af akademiske kompetencer, en velassorteret værktøjskasse og en særdeles veludviklet professionalisme – er kendetegnende for Malou Nete Monaire.

Jeg er en tilbagevendende kunde der bruger hendes kompetencer og evner til blandt andet forenkling af sager, projekter og arbejdsgange. Ligesom jeg bruger hende som sparringspartner til alt fra idé og konceptudvikling, til afvikling af initiativer i organisationen. Hun formår at forenkle, effektivisere, strukturere, kortlægge, inspirere til og skabe tydelige billeder af konkrete handlingsforslag af mulige næste steps jeg med fordel kan tage – både professionelt, men også på det personlige plan.

Uanset om du er virksomhed eller privatkunde – kan jeg kun medgive Malou mine varmeste anbefalinger til at hjælpe dig med forandringsprocesser og vækst og se fremtidige potentialer i din virksomhed og i dit liv.

CEO, A.N., Charlottenlund

Reference – Body Mind Academy, Mette & Peter Junker

Vi kan på det varmeste anbefale exclusive business consulting hos Malou Nete Monaire.

Vi havde brug for at genfinde fokus og stod overfor nogle store beslutninger i forhold til hvilken retning vores virksomhed skulle tage – og med Nete´s skarpe iagttagelser, indfølen og store overblik, blev det som virkede tungt, og til tider uoverskueligt, let at gå til.

Sammen med hende, har vi fået ny power og glæde samt skabt et overblik, der har været afgørende for, at vi har kunnet tage os selv og vores virksomhed videre til næste stadie.

Mette & Peter Junker – stiftere og partnere – Body Mind Academy

Reference – Motivator, Louise Nørlund

Malou Nete Monaire er en boblende, professionel og yderst inspirerende personlighed.

Jeg konsulterede hende via min forretning og hun havde nye inspirerende indsigter som jeg har brugt til at løfte frekvensen og bryde rammerne for mine egne begrænsninger.

Jeg kan varmt anbefale Malous arbejde og overvejer selv et længere forløb i hendes kyndige hænder.

Motivator, Louise Nørlund

Reference – Selvstændig, Christel Wolff

Hos Malou Nete Monaire var jeg i trygge hænder og kunne slappe af og var tryg ved at hun ville mig det godt.

I sessionen strømmede gaverne ind. Nogle gaver var dejligt praktiske, andre var mere gode leveregler og i sådan en mængde, at det tog mig lidt tid om at få åbnet for alle pakkerne, men de sidder i baghovedet og giver mig kærlige skub.

Synes så meget er faldet på plads, måden jeg tager mig selv alvorligt og måden jeg med kærlighed kan se mine omgivelser og være i processen.

Den største gave er dog den følelse af stor kærlighed og troen på udvikling og fremtid, som Malou medgav mig i sessionen.

De varmeste anbefalinger og tak!

Selvstændig, Christel Wolff