Malou Nete Monaire - Exclusive Business Consulting. Events. Alternativ rådgivning. Clairvoyance. Lederuddannet hos Rikke Hertz. Events.

Malou Nete Storm afholder løbende foredrag og events

Eksempler:

 • FOREDRAG
  • Innovation i sundhedsvæsnet – Projekt overblik i hverdagen
  • Skab tid til livet – professionelt og privat (work/life balance)
  • Personlig effektivitet – lev dine værdier og drømme
  • Effektive arbejdsgange – hvordan?
  • Hvordan skabes der effektivitet og vækst?
 • FYRAFTENSMØDER
  • Innovative tanker i sundhedsvæsnet
  • Effektivitet og spiritualitet – kan man det?
  • 5 tips til at leve dine drømme
 • KURSER
  • Skab tid til livet – professionelt og privat (work/life balance)

Har I som virksomhed selv nogle idéer til, hvordan vi i fællesskab kan skrue et foredrag, fyraftensmøde eller kursus sammen der matcher netop jeres virksomhed, da venligst kontakt mig herom, så vi kan skræddersy det helt rigtige program til jer.

Hvis du vil sikre dig at få relevant information, når events udbydes, så skriv dig op til nyhedsbrevet. Modtagere af nyhedsbrevet vil også løbende modtage særligt attraktive tilbud, forud for andre.

Reference – Body Mind Academy, Mette & Peter Junker

Vi kan på det varmeste anbefale exclusive business consulting hos Malou Nete Monaire.

Vi havde brug for at genfinde fokus og stod overfor nogle store beslutninger i forhold til hvilken retning vores virksomhed skulle tage – og med Nete´s skarpe iagttagelser, indfølen og store overblik, blev det som virkede tungt, og til tider uoverskueligt, let at gå til.

Sammen med hende, har vi fået ny power og glæde samt skabt et overblik, der har været afgørende for, at vi har kunnet tage os selv og vores virksomhed videre til næste stadie.

Mette & Peter Junker – stiftere og partnere – Body Mind Academy

Reference – CEO, A.N., Charlottenlund

Overblik, ekstremt præcise intuitive og clairvoyante evner, solid erfaring med erhvervslivet, en bred vifte af akademiske kompetencer, en velassorteret værktøjskasse og en særdeles veludviklet professionalisme – er kendetegnende for Malou Nete Monaire.

Jeg er en tilbagevendende kunde der bruger hendes kompetencer og evner til blandt andet forenkling af sager, projekter og arbejdsgange. Ligesom jeg bruger hende som sparringspartner til alt fra idé og konceptudvikling, til afvikling af initiativer i organisationen. Hun formår at forenkle, effektivisere, strukturere, kortlægge, inspirere til og skabe tydelige billeder af konkrete handlingsforslag af mulige næste steps jeg med fordel kan tage – både professionelt, men også på det personlige plan.

Uanset om du er virksomhed eller privatkunde – kan jeg kun medgive Malou mine varmeste anbefalinger til at hjælpe dig med forandringsprocesser og vækst og se fremtidige potentialer i din virksomhed og i dit liv.

CEO, A.N., Charlottenlund

Reference – Selvstændig, Christel Wolff

Hos Malou Nete Monaire var jeg i trygge hænder og kunne slappe af og var tryg ved at hun ville mig det godt.

I sessionen strømmede gaverne ind. Nogle gaver var dejligt praktiske, andre var mere gode leveregler og i sådan en mængde, at det tog mig lidt tid om at få åbnet for alle pakkerne, men de sidder i baghovedet og giver mig kærlige skub.

Synes så meget er faldet på plads, måden jeg tager mig selv alvorligt og måden jeg med kærlighed kan se mine omgivelser og være i processen.

Den største gave er dog den følelse af stor kærlighed og troen på udvikling og fremtid, som Malou medgav mig i sessionen.

De varmeste anbefalinger og tak!

Selvstændig, Christel Wolff

Reference – A. Goldschmidt

Jeg var så heldig at få hjælp af den skønne og hjertevarme Malou. Malou er et af de mest oprigtige mennesker, jeg har mødt! Og både intuitivt og værktøjsmæssigt SÅ dygtig.

Hun er en meget dygtig spirituel vejleder og clavoriant på den måde, at den information, man får, har relevans langt ud i fremtiden – helt ned i “små” detaljer, som bliver ved med at “dukke op” lang tid efter besøg hos hende.

Derfor er der også stor klarhed om, hvilke informationer universet mener, man skal have, så det er ikke bare føles som “tilfældig” information men derimod den “rigtige” information, og de muligheder og potentialer der er for en her og nu.

Klart, præcist. operationelt og med til at støtte mig i at se muligheder. TAK!

A. Goldschmidt